U kunt vanaf 15 november weer vuurwerk bestellen.

Over KARWEI Boskoop

Vuurwerk bij KARWEI Boskoop


Bij de KARWEI in Boskoop is het inmiddels al weer 2 jaar mogelijk om vuurwerk te kopen. Dit jaar hopen we voor het derde jaar op rij vuurwerk te verkopen. We zijn blij dat de voorverkoop via de webshop goed loopt, vertelt Frank Burggraaff. Bij de jeugd zijn vooral de harde klappers erg populair. Zelf houd ik juist van het betere siervuurwerk dat ook nog eens lekker knalt. Bij oud en nieuw hoort gewoon een hoop herrie! Wel is het jammer dat er veel vuurwerk van vroeger verboden is geworden, zoals bijvoorbeeld romeinse kaarsen en babypijlen.


Professioneel vuurwerk


We verkopen knal- en siervuurwerk van de merken Pro-line en Weco. Er is veel vraag naar semi-professioneel vuurwerk en deze merken benaderen professioneel vuurwerk het best en op een veilige manier. Vooral compoundboxen, ookwel doorlont cakes genoemd, zijn de laatste paar jaar erg in populariteit gestegen.


Overig vuurwerk


Naast professioneel vuurwerk hebben we bij KARWEI Boskoop ook nog andere soorten vuurwerk beschikbaar. Hieronder vindt u enige toelichting


Kindervuurwerk (Cat.1)


Kindervuurwerk mag officieel het hele jaar door verkocht en afgestoken worden. Het is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en mag meestal verkocht worden aan mensen vanaf 16 jaar.

Onder deze categorie vallen onder andere: Grondbloemen, Sterretjes, Knalerwten, Trektouwtjes, verschillende fonteinen, knetterlinten, knetterballen en flitsers.


Vuurpijlen


Ook voor vuurpijlen bent u bij ons op het juiste adres! Wij hebben een groot aantal soorten vuurpijlen. Ook kan u bij ons verschillende assortimenten vinden, dan heeft u een groot aantal vuurpijlen voor een mooie prijs. Wij verkopen zowel knal- als siervuurpijlen.


Knalvuurwerk


Elke vuurwerkfan is er eigenlijk wel mee begonnen; Knalvuurwerk! Het eerste waar u dan misschien aan denkt zijn rotjes. Maar er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten en maten rotjes te koop. Wij hebben een ruime keuze hierin en helpen u graag met kiezen. Ook verkopen we knalvuurpijlen, knalcakes, knalmatten en natuurlijk de Chinese rollen!


Doelgroep vuurwerkverkoop


De doelgroep van KARWEI Boskoop ligt vooral in de omgeving van Boskoop. Denk bijvoorbeeld aan Bodegraven, Hazerswoude en Benthuizen. Maar ook Waddinxveen, Gouda en Reeuwijk vallen onder onze klanten. Uit veel plaatsen in de omgeving komen mensen voor het vuurwerk dat bij KARWEI Boskoop te krijgen is.


Vuurwerk halen is makkelijk te combineren


Hoe handig is het, dat je vuurwerk kan kopen en tegelijk je klusmaterialen kan halen? Bij KARWEI Boskoop kan je daarom het halen van vuurwerk makkelijker inplannen. Tevens hebben wij ruime afhaaltijden voor de vuurwerkvoorverkoop, i.v.m. de normale openingstijden van KARWEI, en staat er koffie of een warme chocomel voor u klaar!


Ook kunt u naast de KARWEI goedkoop tanken en/of uw auto wassen, zo heeft u altijd een goede smoes om toch vuurwerk te halen!


Goed bereikbaar voor het afhalen van vuurwerk


KARWEI Boskoop is gelegen aan de Hogeveenseweg, deze ligt tussen Benthuizen en Boskoop. Vanaf deze weg kan je makkelijk en snel naar onderandere: Moerkapelle, Hazerswoude, Waddinxveen, Boskoop, Reeuwijk, Alphen aan den Rijn en Benthuizen. KARWEI Boskoop is dus centraal gelegen en makkelijk te vinden. In tegenstelling tot sommige andere vuurwerk verkoop punten.

Route

Contact & route

  • KARWEI Boskoop
  • Westpark 1
  • 2771 RV Boskoop
  • 0172-211382
  • Verkoopdagen & openingstijden
  • di 29 dec : 09.00-21.00
  • wo 30 dec : 09.00-21.00
  • do 31 dec : 09.00-18.00